Anda nak dapatkan harga tiket flight murah dari harga website airlines sehingga 10-40% diskaun? Menarik bukan? Teruskan pembacaan anda sekiranya anda berminat untuk mendapatkan harga tiket flight murah!


Assalamualaikum dan salam sejahtera sahabat,
Saya memahami dengan keadaan ekonomi sekarang, setiap sen dan ringgit yang keluar dari poket kita amat kita rasai lagi-lagi zaman gst ini kan?

Anda nak beli tiket flight untuk pulang ke kampung? Atau nak beli tiket flight untuk pergi melancong? Tak kira dalam negara atau luar negara?

Tetapi anda hendak berjimat? Dapat berjimat beberapa ringgit pun jadilah kan? Penjimatan tu boleh lah top up untuk keperluan lain atau boleh guna untuk shopping masa melancong nanti :)

Dapatkan diskaun tiket flight 10-40% diskaun dari harga website airasia untuk tiket flight international dan 10% untuk flight domestic.

Di bawah ini adalah itinerary flight customer kami yang telah mendapatkan tiket flight murah dengan kami.








Bagaimana hendak dapatkan harga tiket flight murah seperti mereka? 

1. Printscreen harga tiket flight di website

2. Hantar gambar harga tiket yang dah di printscreen tu melalui whatsapp ke no 019 369 7907

3. Saya akan bagi harga selepas diskaun, kemudian boleh buat pembayaran 


pembayaran hendaklah dibuat pada hari yang sama, sekiranya anda gagal berbuat demikian, dan harga di website sudah berubah, harga diskaun yang anda dapat itu sudah tidak valid lagi.

Untuk international flight, tarikh flight anda mestilah 70 hari dan ke atas dari tarikh pembelian untuk melayakkan anda dapat diskaun 15-40% diskaun  dari harga website. Jika kurang dari 70 hari, hanya 10% sahaja diskaun yang dapat diberikan.

Jom tengok berapa banyak anda boleh jimat!





Harga yang ditunjukkan diatas adalah harga untuk seorang (return tiket), bayangkan anda beli tiket flight untuk 1 keluarga, berapa banyak anda boleh jimat :)



Tips jimat berganda-ganda: 


Sila ambil perhatian, tiket booking flight/ itinerary flight hanya akan dapat antara sebulan ke dua minggu sebelum tarikh flight anda, sekiranya anda bukan orang yang sabar, diskaun tiket flight murah ini bukan untuk anda, saya tidak mahu diasak soalan yang sama setiap hari mengenai tiket flight anda. Jadi, sila bersabar.

Oh ya, diskaun ini hanya untuk harga tiket flight, untuk tambahan luggage dan meal, harga adalah sama seperti di website,sebarang penambahan sila maklumkan kepada saya.


Bagaimana saya boleh mendapatkan tiket flight murah ini? 

Saya bekerjasama di bawah satu company yang merupakan agent IATA (International Air Transport Association)  , dimana kami membeli tiket flight secara 'bulk' , sebab itu kami dapat harga murah. Dan agen di seluruh Malaysia ada lebih kurang 30 orang buat masa ini. 

Kalau tak yakin dan rasa insecure untuk membeli dengan saya, sila beli terus di website airasia, diskaun tiket flight ini hanya untuk mereka yang sabar dan yang ingin mendapatkan penjimatan yang berbaloi.

Oh ya, diskaun ni bukan hanya untuk tiket Air Asia sahaja, airlines lain pun boleh dapatkan diskaun, seperti yang tertera di gambar (sila lihat logo airlines), kalau ada logo airlines tu, maksudnya boleh dapatkan diskaun, tapi setakat ni paling tinggi diskaun dari air asia, untuk dapatkan diskaun dari airlines lain sila whatsapp saya terlebih dahulu ya.

Untuk sebarang info serta promosi yang berbaloi-baloi, boleh follow instagram saya @cheapticketflight, jangan tak follow ok? nanti banyak promosi best-best yang anda terlepas :D


Copyright by tiketkapalterbangmurah.com